Monday, March 21, 2016

CND Vinylux Art Vandal Collection - Spring 2016


Όπως όλες θα έχετε καταλάβει η άνοιξη είναι ήδη εδώ και ας μας τα είχε χαλάσει λιγάκι ο καιρός τη περασμένη εβδομάδα, ο ερχομός τη άνοιξης σημαίνει ότι έχουν ήδη φτάσει και οι ανοιξιάτικες collection στο χώρο της ομορφιάς. Σήμερα θα μιλήσουμε για νύχια και συγκεκριμένα για την ανοιξιάτικη collection των Vinylux της CND, την Art Vandal, μια collection η οποία αποτελείται από 8 αποχρώσεις και είναι εμπνευσμένη από τα έντονα χρώματα της μοντέρνας τέχνης, όπως τις έντονες αποχρώσεις του ροζ, τυρκουάζ και πράσινου. 


To Digi-teal είναι ένα κρεμώδες έντονο τυρκουαζ, αρκετά opaque με ένα και μόνο πέρασμα, κάτι που προσωπικά μου αρέσει πολύ. Αν και δεν είμαι φαν των μπλε αποχρώσεων στα νύχια, η συγκεκριμένη με κέρδισε γιατί μου θυμίζει καλοκαίρι, θάλασσα και πισίνα. Πρόσεξα επίσης ότι κάνει τα χέρια μου να δείχνουν πιο μαυρισμένα, οπότε είμαι σίγουρη ότι θα το φορέσω πολύ τους καλοκαιρινούς μήνες.


Το Magenta Mischief είναι ένα μεταλλικό βιολετί-ροζ το οποίο έχω προσέξει διαφοροποιείται  ανάλογα με το φως, άλλες φορές δείχνει πιο ροζ και άλλες πιο μωβ. Είναι μια πανέμορφη απόχρωση για την άνοιξη και ιδιαίτερα για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, θα το προτιμούσα ακόμα περισσότερο εάν δεν είχε μεταλλική σύσταση αλλά κρεμώδη όπως το Digi-teal. Επίσης εχει πιο λεπτόρευστη υφή οποτε χρειάζεται οπωσδήποτε 2 περάσματα.

Τα Vinylux τα αγαπώ γιατί έχουν διάρκεια και αντοχή, σε συνδυασμό με το Vinylux Top Coat υπόσχονται ότι κρατάνε για 7 ημέρες και αυτό είναι κάτι που ισχύει. Επίσης δε χρειάζονται base coat και είναι 7free δηλαδή δεν περιέχουν formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin, camphor, xylene και MEK. Μπορείτε να βρείτε την ολοκληρωμένη Art Vandal collection στο e-creativegroup.gr.

Ποια είναι η δικιά σου αγαπημένη απόχρωση για την άνοιξη?



*PR Samples

3 comments:

  1. Το digi-teal το αγαπήσαμε γιατί το μπλε είναι υπέροχο την Άνοιξη, αλλά η πιο μεγάλη μας ανοιξιάτικη αδυναμία είναι το mint. Υπέροχο post! xoxo

    ReplyDelete